Ten Travel in het kort

Ten Travel is dé specialist voor iedereen jong en oud, die op zoek is naar betaalde baan, stage, taalreis, vrijwilligersproject of bijzondere reis wereldwijd.

De initiatiefneemster Tine is zelf vele jaren werkzaam geweest voor diverse reisorganisaties en hotelketens in het buitenland.

Uit haar eigen passie voor reizen, culturen en avontuur is Ten Travel onstaan. De doelstelling is om zoveel mogelijk jongeren, studenten, afgestudeerden en volwassenen in staat te stellen hun leven te verrijken en dat van anderen door internationale reis en /of werk ervaring op te doen.

De mogelijkheden bij Ten Travel zijn eindeloos! Wij bieden diverse uiteenlopende producten aan voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een betaalde baan in het zonnige Spanje ,Griekenland, Cyprus, Italie , Mexico of het Caribische geboed? dan regelen we dat voor jou. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers in Europa en wereldwijd, om jou een onvergetelijke werkervaring te bezorgen.

Mocht je liever eerst je Spaans willen opschroeven dan kun je bij ons terecht voor een taalreis waarbij je geplaatst wordt op één van de beste Spaanse taalscholen in Spanje of Latijns Amerika. Daarnaast kun je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar een vrijwilligersproject in Latijns-Amerika. Ga je liever gewoon op reis? Ook dat kan! Onze reizen zijn apart en uniek voor jong en oud! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Culinaire reis naar het zonnige Spanje of een Welness - Yoga reis naar het indrukwekkende Bali. Alleen of met andere gelijkgestemden. Jij beslist het!

Jij ben dol op zon, zee en strand! Wat is er nou leuker dan dit te combineren met een fantastisch baan?! Een unieke manier om werk- en levenservaring op te doen, je talenkennis te verbeteren én de tijd van je leven te hebben; dit vergeet je nooit meer! Maar hoe pak je dat aan en waar begin je? Ten Travel begeleidt je bij het nemen van deze avontuurlijke stap en naar een passende baan in het buitenland.

Een baan in het buitenland

Plezier en veiligheid staan bij Ten Travel voorop! Daarom werkt Ten Travel uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde werkgevers, partnerorganisaties in het wereldwijd. Alle werkgevers zijn door Ten Travel persoonlijk bezocht  en gescreend. Daarnaast heef Ten Travel met alle buitenlandse werkgevers en partnerorganisaties schriftelijke afspraken omtrent arbeidsvoorwaarden en verplichtingen. Ten Travel ziet er op toe dat zijn zich houden aan de wettelijke voorschriften: Een geruststellende gedachte!

Waar kan ik geplaats worden in het buitenland via Ten Travel

Wij werken met werkgevers in Europa en wereldwijd. In Europa kun je via ons aan de slag in geheel Spanje zowel aan alle Spaanse Costas  als wel hebben we banen op Mallorca, Ibiza, en de Canarische eilanden. Liever na de Griekse zon?  In Griekenland kun je via  ons geplaatst worden op alle mooie Griekse eilanden zoals bijvoorbeeld Kos, Kreta, Corfu of Rhodos.  En voor wie een bijzonder Griekse bestemming wil gaat naar Cyprus.  In Italië kun je via ons o.a. aan het werk op een camping aan het Gardemeer, of in een hotelresort op de prachtige Italiaanse eilanden Sicilië ,Sardinië of in de luxe badplaatsen Rimini en Ricionne.    

Liever buiten de grenzen van Europa aan het werk? Wereldwijd bieden wij verder betaalde werkmogelijkheden aan in Australië, New Zeeland , Sri Lanka, Thailand, Bali, Mexico en het Caribische gebied. Is een betaalde baan niet strikt noodzakelijk, maar wil je gewoon ervaring in het buitenland opdoen dan is werken als vrijwilliger op een project  in Colombia, Ecuador, Guatemala, Peru of Costa Rica wel iets om de koude wintermaanden te vullen.

Op Welke functies kun  je via Ten Travel aan de slag in het buitenland?

Ten Travel bemiddelt in uiteenlopende functies op het gebied van de hotel entertainment/ animatie activiteitenbegeleiding, receptie, PR, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaatsen zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.

In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam personeel. Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd.. De drukste periode is maart-april t/m oktober-november. Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn op de Canarische Eilanden (Spanje), Cyprus , maar ook in Mexico, Sri Lanka en het Caribische gebied.,  en hier loopt het  seizoen het hele jaar door.

Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Europa, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het buitenland. Bovendien zijn alle buitenlandse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht.

Tine Regterschot:

 “Als klein kind droomde ik al van reizen en wilde ik bij het circus; stond ik vaak als 3 jarige peuter met een rugzakje ingepakt klaar om van mijn ouders en zusjes afscheid te nemen en de grote wijde wereld in te trekken. Het circus is het nooit geworden, maar de wijde wereld heb ik zeker gezien. In totaal ben ik door meer dan 30 verschillende landen en continenten gezworven en heb ik meer dan 15 jaren aansluitend gewoond en gewerkt in de meest uiteenlopende landen.

Zo studeerde ik Spaans in Malaga en Barcelona, werkte ik als entertainer op diverse locaties in Spanje, Italië, Tunesië en Mexico, begeleidde ik rondreizen op deiverse continenten, gaf ik les aan straatkinderen op diverse sociale projecten in Guatemala , Gambia en Peru en werkte ik 7 jaar als standplaats hostess voor TUI NL in o.a India, Marokko, Djerba, Jordanië en Gambia.

De één noemt reizen een verslaving, voor de ander is het een hobby of een welkome onderbreking van de dagelijkse sleur. Voor mij is het een levensinstelling. Traveling is the only thing what make your richer!

Want wat je ook in het buitenland gaat ondernemen, dáár, on the road, gebeurt het. Daar ervaar je, proef je, voel je, lach je, daar verwonder jij je , laat jij je inspireren, daar struikel je ook en daar leer je. Of het nu als gevolg van een bijzondere ontmoeting is, een exotische maaltijd of een onbekend landschap. Iets ondernemen in het buitenland is zeker een unieke onvergetelijke ervaring . Met Ten Travel willen wij voor iedereen deze unieke ervaring mogelijk maken en daarnaast een steentje bijdragen aan een betere wereld."

We wensen je veel plezier op onze site, en we helpen je graag jouw avontuur te plannen!

Tine Regterchot

Contact

Ten Travel
NL : Tel: 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Spanje: Tel 00 34 610 304217 
Gambia ; Tel 00 220 712 1466 

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer