Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2021

Anna ( deelnemer Spaanse taalcursus en baan in Spanje

Live vanuit Malaga Anna ( Spaanse taalcursus Malaga met een baan in Spanje)

Op reis in tijden van Corona... een hele beleving! Toch ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik aan mijn Málaga avontuur ben begonnen via Ten Travel, want wat is Málaga een prachtige stad en wat heb ik veel geleerd hier. En ook tijdens Covid tijd is het hier heerlijk genieten. Integenstelling tot  Nederland , zijjn hier gewoon nog de winkels, barretjes en restaurantjes open. En uiteraard schijnt hier bijna altijd de zon!

Wandelingen langs het strand, tapas op een terrasje, bergen en prachtige uitjes om de hoek, dát is Málaga. Na een maand de Spaanse taalcursus te hebben gevolgd bij de taalschool van Ten Travel (aanrader!)  kon ik helaas niet meteen aan het werk in een hotel omdat er op dit moment maar weinig buitenlandse toeristen naar Spanje komen.

Wel.kon ik in de tussentijd als animator aan de slag op Kreta! Maarja ik kwam uiteindelijk ook voor de Spaanse taal.. Dus zodoende besloot ik zelf om hier nog langer te blijven voor de Spaanse taal, het Spaanse leven, en natuurlijk het Spaanse eten! een goede keuze,

In de afgelopen maanden hier in Málaga heb ik geleerd op mijn eigen benen te staan, een aardig woordje Spaans te spreken en veel leuke mensen ontmoet! Ik kan het iedereen aanraden! Dus als je tijdens Covis tijd iets leuks wilt ondernemen in het buitenland , ga Spaans studeren in Malaga. 

Viva Malaga , Viva Espana!

Wellicht komt het werkgedeelte van het programma nu later nog als alles weer mogelijk is inverband met Covid. Verwacht wordt dat alle hjotels hier weer open gaan voor internationaal toerisme vanaf Juni / Juli.

 

Anna XXX

Spaanse taalcursus in Malaga
Spaanse taalcursus in Malaga

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 627344193

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer